Tag Archives: Download

23 Best Hacking Videos [High Quality Videos]

This is a whole set of 23 videos showing how to hack!!!!!!!!

Thanks to the makers for their time and effort. You all are awesome. Please use this videos only for study and research purposes. Don’t harm anyone.

==============================================

Part 1
Siffing Remote Router Traffic via GRE Tunnels (Hi-Res)
Buffer Overflows Pt. 3 by IDESpinner
Buffer Overflows Pt. 2 by IDEspinner

Part 2
Breaking WEP in 10 minutes
DoS attack against Windows FTP Server
How to sniff around switches using Arpspoof
Continue reading 23 Best Hacking Videos [High Quality Videos]

Sothink SWF Decompiler 4.4.80916

Sothink SWF Decompiler is a professional tool to convert SWF to FLA and extract elements from SWF into variable formats. Compatible with all Flash versions including Flash 6, Flash 7, Flash 8 and Flash CS3 (9.0).

Supports both ActionScript 2.0 and 3.0. After the converting, you can get the completed FLA file including linkages, components, *.as, etc. With SWF Decompiler, you can extract any element of the Flash movie such as shapes, morph shapes, images, sounds, videos, frames, fonts, texts, buttons, sprites and ActionScripts. E.g. you can extract ActionScript as *.as or *.bin file, get sounds as mp3 or wav, images as jpeg, bmp or png, videos as flv, shapes as gls, etc. Both standard SWF and EXE (Flash project) files are supported.
Continue reading Sothink SWF Decompiler 4.4.80916

FM Modifier 2.22

Main Football Manager memang mengasyikkan, sampai kadang lupa waktu. Main sampe 2 jam, 3 jam, 4 jam bahkan ada yang sampe seharian. Memang main Football Manager 2008 bikin kita “flow”,, bisa bikin kita addicted. Tapi kadang bisa bikin kita kesel juga, karena susah banget menangnya sama tim lawan, dicoba berkali-kalipun ngga menang-menang.

Bingung gimana ya biar menang???Nyobain deh pake Football Manager Editor, Lumayan sih, tapi agak susah juga sama berat buat komputer. Mau cheat, nih ada solusinya pake aja Football Manager 2008 modifier 2.22. Pake ini kamu bisa ngabah kondisi pemain semau kamu, bisa kamu bikin jadi hebat, bikin pemain yang cedera jadi sehat, ato bikin pemain lawan jadi letoy. Dan bagusnya lagi, ini bisa digunain waktu kita main game itu, jadi ngga kaya Football Manager Editor dimana kita harus keluar dari game berjalan.

jangan lupa backup data kamu sebelum menggunakan cheat ini. (databasenya saja)
untuk menghindari terjadi hal yang tidak diinginkan.

So, selamat menikmatinya

Incoming search terms: