Tag Archives: Games

Game Dev Story 1.0.7

Game Dev Story
Game Dev Story

Work hard and you may reach the top of the video game industry!

-40% off in honor of “Mega Mall Story,Epic Astro Story”-

Manage your own game company and try to create a million-selling game in this unique simulation.

Features the ability to develop your company’s own game console, plus a system for changing your staff members’ professions.
Continue reading Game Dev Story 1.0.7

Incoming search terms:

Yu-Gi-Oh! Power of Chaos JOEY THE PASSION Online

Bagi para pecinta game Yu-Gi-Oh khusus gamer pc yang sudah bosan melawan komputer dan ingin mencoba melawan kemampuan anda melawan para duelist lainnya (Yu Gi OH Online Game). Berikut langkah-langkah yang saya dapatkan dari forum bluefame dan elins:

Langkah  1 :

Download Yugioh Power of Chaos Joey The Passion

Kalau ingin memiliki yang lengkap lagi kamu bisa download versi yugi dan kaiba dibawah ini tetapi hanya versi joey saja yang bisa dimainkan secara online

Yu-Gi-Oh! Power of Chaos : Yugi The Destiny

Yu-Gi-Oh! Power of Chaos KAIBA THE REVENGE

http://www.indowebster.com/YUGI_POC_KAIBApart01rar.html
http://www.indowebster.com/YUGI_POC_KAIBApart02rar.html
http://www.indowebster.com/YUGI_POC_KAIBApart03rar.html
http://www.indowebster.com/YUGI_POC_KAIBApart04rar.html
http://www.indowebster.com/YUGI_POC_KAIBApart05rar.html
http://www.indowebster.com/YUGI_POC_KAIBApart06rar.html
http://www.indowebster.com/YUGI_POC_KAIBApart07rar.html
http://www.indowebster.com/YUGI_POC_KAIBApart08rar.html
http://www.indowebster.com/YUGI_POC_KAIBApart09rar.html
http://www.indowebster.com/YUGI_POC_KAIBApart10rar.html
http://www.indowebster.com/YUGI_POC_KAIBApart11rar.html
http://www.indowebster.com/YUGI_POC_KAIBApart12rar.html
http://www.indowebster.com/YUGI_POC_KAIBApart13rar.html

Continue reading Yu-Gi-Oh! Power of Chaos JOEY THE PASSION Online

Incoming search terms:

KingMania: North Kingdom

Play a quick action strategy game, different from any you have seen before! Kingmania is a fast and simple, yet challenging, game that will test your ability to make quick tactical decisions.
You control different buildings, using their power and the power of hordes of your lieges to defeat your opponents.
And if you like online challenges, you can play with your friends in multiplayer mode!
ONLY THE SMARTEST AND QUICKEST LEADER CAN WIN THE BATTLE! :p
– 30 levels with unique battlefields
– More than 30 structure upgrades
– 5 mass destruction spells
– 5 opponents with different strategies – find their weak spots!
– Multiplayer mode to play with your friends online!
– Original music tracks
– And more!

Incoming search terms:

Be A King: Lost Lands 1.2

Try to rule your land as the prince. Build and maintain villages, towns and even big cities! Defend your minions against hordes of monsters and bandits. Be a just and determined ruler, and realize the dream of becoming a brave king who leads his people to a better future!

Incoming search terms:

FM Modifier 2.22

Main Football Manager memang mengasyikkan, sampai kadang lupa waktu. Main sampe 2 jam, 3 jam, 4 jam bahkan ada yang sampe seharian. Memang main Football Manager 2008 bikin kita “flow”,, bisa bikin kita addicted. Tapi kadang bisa bikin kita kesel juga, karena susah banget menangnya sama tim lawan, dicoba berkali-kalipun ngga menang-menang.

Bingung gimana ya biar menang???Nyobain deh pake Football Manager Editor, Lumayan sih, tapi agak susah juga sama berat buat komputer. Mau cheat, nih ada solusinya pake aja Football Manager 2008 modifier 2.22. Pake ini kamu bisa ngabah kondisi pemain semau kamu, bisa kamu bikin jadi hebat, bikin pemain yang cedera jadi sehat, ato bikin pemain lawan jadi letoy. Dan bagusnya lagi, ini bisa digunain waktu kita main game itu, jadi ngga kaya Football Manager Editor dimana kita harus keluar dari game berjalan.

jangan lupa backup data kamu sebelum menggunakan cheat ini. (databasenya saja)
untuk menghindari terjadi hal yang tidak diinginkan.

So, selamat menikmatinya

Incoming search terms: